Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Оперативне планування роботи виробництва заготівельних підприємств.

Дізнаємось

організацію та послідовність оперативного планування роботи виробництва, нормативно-технологічну документацію на виробництві, порядок планування та розробку виробничої програми, складання плану-меню, розрахунку необхідної кількості сировини та розподілу її по цехам; розробку та затвердження рецептур нових та фірмових страв.

Навчимось

складати виробничу програму заготовчих цехів, розрахувати вихід н/ф із м’яса, риби, овочів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60