Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 1. Організація складського та тарного господарства в ЗРГ.

Дізнаємось

Про:
- види і характеристику складських приміщень, їх оснащення,
- порядок приймання, збереження та відпуску продуктів, матеріально-технічних засобів у складських приміщеннях різних підприємств харчування,
- шляхи вдосконалення товаропросування та складських операцій
- класифікацію і нові види тари, організацію тарообігу

Навчимось

- вирішувати ситуації з прийняття, збереження та відпуску сировини
- оформляти документи на прийняття та відпуск товарів та тари

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60