Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Основи організації ресторанного господарства та мережі закладів (підприємств) ресторанного господарства та їх раціональна організація.

Дізнаємось

- особливості виробничо-торгівельної діяльності підприємств ресторанного господарства,
- характеристику основних типів підприємств ресторанного господарства та принципи розташування мережі.

Навчимось

розрізняти типи ЗРГ, розраховувати кількість місць в ЗРГ згідно нормативів розвитку мережі ЗРГ

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60