Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Організація роботи заготівельних цехів.

Дізнаємось

організацію роботи овочевого цеху заготовочного підприємства, технологічний процес обробки овочів, технологічні лінії, ділянки, обладнання, інструмент, інвентар цеху, організацію та умови праці в цеху. Особливості організації роботи заготовочних цехів підприємств з повним виробничим циклом.

Навчимось

- складати схеми організації робочих місць в овочевому та м'ясо- рибному цехах.
- підібрати інструмент, інвентар для м'ясо-рибного цеху за нормами оснащення ЗРГ.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60