Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Національні традиції, етикет та особливості харчування зарубіжних гостей

Дізнаємось

організаційно-економічні особливості та залежність організації роботи підприємств харчування від обслуговуючого контингенту, характеру та асортименту виготовленної продукції, від змін національних традицій, релігії та вподобань.

Навчимось

Розрізняти особливості і відмінності у харчуванні зарубіжних гостей, від змін національних традицій, релігії та вподобань.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 семінарські заняття
1
2
3
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29