Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Національні традиції, етикет та особливості харчування зарубіжних гостей

Дізнаємось

Основним поняттям і термінам: харчування іноземних туристів, повний пансіон, напівпансіон, лише сніданок, континентальний (європейський) сніданок, національні особливості сніданку, обіду, вечері, обслуговування туристів, вагони-ресторани, кредитна картка, рахунок, підтвердження.

Навчимось

особливостям організації харчування туристів з різних країн

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 семінарські заняття
1
2
3
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29