Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

ІІІ Розділ Оздоблювальні напівфабрикати.

Дізнаємось

1.оздоблювальних напівфабрикатів.
2. Цукрові напівфабрикати.
3. Виготовлення кремів.
4. Виготовлення суфле, зефіру, желе.
5. Виготовлення глазурі та шоколаду, асортимент.
6. Марципан, способи виготовлення.

Навчимось

1.оздоблювальних напівфабрикатів.
2. Цукрові напівфабрикати.
3. Виготовлення кремів.
4. Виготовлення суфле, зефіру, желе.
5. Виготовлення глазурі та шоколаду, асортимент.
6. Марципан, способи виготовлення.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів