Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема:: Особливості національних кухонь народів країн Східної Європи, Прибалтики, Закавказзя, Середньої Азії

Дізнаємось

1 Географічне положення країни.
1. Рельєф, географічні зони, клімат.
2. Основні напрямки сільського господарства.
3. Переробна та харчова промисловість
4. Національний склад та віровизнання
5. Продукти харчування.
6. Смакові продукти.
7. Способи кулінарної обробки та їх характеристика.
8. Найбільш характерні страви, способи оформлення та подачі.
9. Режим харчування та особливості культури харчування
10. Відмінні риси та специфічні особливості кухонь народів країн Східної Європи, Прибалтики, Закавказзя, Середньої Азії. Особливості технології, рецептурного складу та асортименту страв і кулінарних виробів. Вимоги до якості страв і кулінарних виробів.
11. Особливості технології, рецептурного складу та асортименту страв і кулінарних виробів. Вимоги до якості страв і кулінарних виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3