Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема: Вступ. Об’єкт, предмет та задачі курсу. Системи і типи харчування народів зарубіжних країн

Дізнаємось

основні правила кулінарної обробки продуктів харчування різних країн світу з метою отримання продукції із заданими властивостями при використанні сучасних технологічних засобів та набуття теоретичних та практичних навичок приготування страв різних кухонь світу.

Навчимось

добирати асортимент страв для сніданків, комплексних обідів при проведенні днів національних кухонь;
- складати меню для груп туристів різних національностей з урахуванням їх смаків, режимів харчування та видів теплового оброблення продуктів харчування;
- використовувати нормативну документацію на виготовлення кулінарних страв;
- проводити інформаційний пошук в науковій, періодичній літературі та інших джерелах інформації;
- виконувати розрахунки сировини, необхідної для приготування страв згідно меню для туристів різних національностей;
- приймати самостійні рішення в подальшій професійній діяльності.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3