Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5. Контроль якості, що здійснюється спеціальними лабораторіями

Дізнаємось

про види контролю якості продукції ресторанного господарства, органолептичний аналіз якості та порядок проведення органолептичної оцінки

Навчимось

Оцінювати якість продукції ресторанного господарства за допомогою органолептичної оцінки.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 семінарські заняття
1
2
3
4
3 практичні заняття
1
2
3
4
5