Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота Тема Підготовка бару до обслуговування відвідувачів.

Дізнаємось

Правила столового етикету, правила сервіровки столу в барах.

Навчимось

Студент повинен вміти:
- готувати посуд, інвентар, різні компоненти коктейлів, страви до обслуговування.
- сервірувати столи для окремих видів барів, ввічливо обслуговувати гостей.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
4 семінарські заняття
1
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15