Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота Тема. Характеристика меню, карт для бару, їх оформлення.

Дізнаємось

як скласти меню та винну карту в барі, вимоги до складання різних видів меню, послідовність запису в меню закусок, страв, напоїв

Навчимось

складати меню для різних барів; карти напоїв для барів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
4 семінарські заняття
1
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15