Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота Тема. Технологія приготування змішаних напоїв

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: пунші, крюшони, айс-кріми, фраппе, фізи, коблери, джулепи, ег-ноги, фліпи, щербети.
Актуальність теми: Безалкогольні змішані напої готують на фруктових, ягідних, овочевих соках, морсах, молоці, кефірі, чаї, каві, яйцях, сиропах, морозиві, свіжих фруктах, ягодах, овочах, і інших. Безалкогольні змішані напої подають і як аперитиви і як десерти.

Навчимось

Студент повинен вміти: готувати і подавати змішані напої

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
4 семінарські заняття
1
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15