Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Організація обслуговування споживачів у барі. Стандарти сервісу в барі.

Дізнаємось

Про Загальні правила подавання страв і напоїв: Правила і способи збирання використаного посуду, порядок і форми розрахунку.

Навчимось

Зустрічати гостей, готувати і подавати страви, напої, змішані напої, спілкуватися з споживачами в барі.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
4 семінарські заняття
1
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15