Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Коротка характеристика основ для виготовлення змішаних напоїв.

Дізнаємось

Про коротку характеристику горілки, коньяку, бренді, джину, ром, віскі.

Навчимось

Використовувати алкогольні напої для приготування змішаних напоїв.
Пропонувати алкогольні напої споживачам.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
4 семінарські заняття
1
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15