Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Тема Порядок прийому заказів. Способи подавання страв. Виконання розрахунку з гостем

Дізнаємось

Види посуду для подачі різних страв.
Види та способи подачі страв

Навчимось

Визнавати особливості технологічного процесу обслуговування підприємств харчування. Обслуговувати споживачів в ресторані, подавати буфетну продукцію

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9