Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Організація постачання продовольчими товарами і предметами матеріально-технічного призначення закладів ресторанного господарства.

Дізнаємось

Про організацію продовольчого та матеріально-технічного забезпечення; способи та маршрути доставки продуктів, н/ф, матеріально-технічних засобів.

Навчимось

- вирішувати ситуації з постачання продуктів в ЗРГ.
- оформлювати документи на постачання продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9