Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Організація підготовки і обслуговування банкетів та прийомів. Організація банкету з частковим обслуговуванням офіціантами

Дізнаємось

характеристику банкету з частковим обслуговуванням офіціантами, етапи підготовки та обслуговування

Навчимось

прийняти замовлення та складати план розпорядника банкету, меню банкету

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9