Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 1.6 Забезпечення кількості і якості товарів

Дізнаємось

Внаслідок вивчення розділу здобувач освіти повинен знати:
 зміст, об’єкти, категорії товарознавства; суть та основні завдання товарознавства на сучасному етапі, напрямки розвитку науки;
 чинники середовища, що впливають на зміни споживних властивостей під час товаропросування;
 основи зберігання непродовольчих товарів;

Навчимось

Здобувач освіти повинен вміти:
 складати номенклатуру споживних властивостей товарів;
 визначати види та показники асортименту товарів;
 визначати якість товарів за НТД;
 визначати відповідність умов зберігання товарів;
 розробляти заходи щодо догляду та раціональної експлуатації товарів;
 вирішувати торговельно-комерційні ситуації з питань розділу

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
2 семінарські заняття
1
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15