Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 8.1 Фактори, що формують споживчі властивості та якість текстильних товарів Тема 8.2 Асортимент тканин Тема 8.3 Неткані матеріали, штучне хутро, килимові вироби

Дізнаємось

Внаслідок вивчення розділу здобувач освіти повинен знати:
 стан та перспективи розвитку ринку текстильних товарів, основних виробників;
 споживні властивості товарів;
 фактори формування та зберігання споживних властивостей та якості текстильних товарів;
 класифікацію та груповий асортимент тканин, нетканих матеріалів, штучного хутра, килимових виробів;
 нормативно-технічну документацію, що регламентує вимоги до асортименту та якості товарів на всіх етапах життєвого циклу;
 вимоги до якості товарів та методи оцінки якості;
 дефекти товарів, причини їх виникнення;
 принципи пакування та маркування товарів;
 правила розміщення та зберігання товарів;
 питання використання товарів та догляду за ними;
 основи ціноутворення.

Навчимось

Здобувач освіти повинен вміти:
 характеризувати основні споживні властивості текстильних товарів;
 розпізнавати асортимент товарів за зовнішніми ознаками;
 оцінювати якість товарів, визначати їх відповідність вимогам НТД;
 розшифровувати маркування на товарах;
 визначати оптимальні принципи розміщення та режим зберігання текстильних товарів;
 застосовувати, експлуатувати товари згідно з їх призначенням;
 консультувати споживачів з вищеназваних питань;
 використовувати професійно-профільовані знання та практичні навички з означеного розділу для практичного застосування в торговельній діяльності.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
2 семінарські заняття
1
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15