Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання видів, термічного стану м’яса. Ознайомлення з порядком відбору середнього зразку, органолептична оцінка якості м’яса тварин птиці, відповідно вимогам стандарту.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент м’яса тварин та птиці. Вимоги до якості м’яса тварин та птиці. Строки та умови зберігання м’яса тварин та птиці.

Навчимось

розпізнавати класифікацію та категорії м’яса тварин та птиці. Визначати якість м’яса тварин та птиці по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25