Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Вирішення ситуацій по розділу «Риба і рибні товари».

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент риби та рибних товарів. Вимоги до якості риби та рибних товарів. Строки та умови зберігання риби та рибних товарів.

Навчимось

розпізнавати класифікацію та асортимент риби та рибних товарів. Визначати якість риби та рибних товарів по органолептичним показникам. Визначати види дефектів. Розшифровувати маркування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25