Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 3.2. Макаронні вироби, хлібобулочні вироби, їх товарознавча характеристика.

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості продуктів переробки зерна;
• класифікацію зерноборошняних товарів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання продуктів переробки зерна;
• дефекти продуктів переробки зерна.

Навчимось

• розпізнавати асортимент продуктів переробки зерна;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти продуктів переробки зерна.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25