Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 10.1. Роль жирів у харчуванні. Склад, властивості, класифікація жирів та жирових продуктів. Тваринні топлені жири. Товарознавча характеристика маргарину.

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості харчових жирів;
• класифікацію харчових жирів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання харчових жирів;
• дефекти харчових жирів.

Навчимось

• розпізнавати асортимент харчових жирів;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти харчових жирів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25