Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

9. ПЗ 3. Калькуляція цін реалізації на готову продукцію, на купівельні товари ЗРГ.

Дізнаємось

закріпити і сформувати вміння і навички по складанню плану-меню, розрахунків продажних цін на сировину і товари, складанню калькуляційних карток на холодні, 1,2, страви, розрахунків потреби в сировині і продуктах, згідно плану меню.

Навчимось

закріпити і сформувати вміння і навички по складанню плану-меню, розрахунків продажних цін на сировину і товари, складанню калькуляційних карток на холодні, 1,2, страви, розрахунків потреби в сировині і продуктах, згідно плану меню.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20