Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція 8. Тема 8. Облік виробничих операцій на підприємстві.

Дізнаємось

Документування та облік операцій з надходження продукції і сировини у виробництві (на кухні)
Документування та облік продажу продукції власного виробництва. Особливості обліку виробничих операцій у ресторанному господарстві

Навчимось

Документування та облік операцій з надходження продукції і сировини у виробництві (на кухні)
Документування та облік продажу продукції власного виробництва. Особливості обліку виробничих операцій у ресторанному господарстві

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20