Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Вимоги до обслуговуючого персоналу. Кваліфікаційні обов’язки бармена, бариста, офіціанта, сомельє.

Дізнаємось

- кваліфікаційні обов’язки бармена, бариста, офіціанта, сомельє.
- як укомплектувати штат працівників бару
- правила особистої гігієни бармена.
- охорону праці в барі.

Навчимось

Підбирати персонал на роботу, комплектувати штат працівників бару, розподіляти обовязки,

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6