Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Особливості національних кухонь народів країн Балканського півострова та Центральної Європи

Дізнаємось

Відмінні риси та специфічні особливості кухонь народів країн Балканського півострова та Центральної Європи (Болгарії, Угорщині, Румунії, Словенії, Німеччини, Чехії, Польщі та ін.). Особливості технології, рецептурного складу та асортименту страв і кулінарних виробів. Вимоги до якості страв і кулінарних виробів.

Навчимось

Географічне положення країни. Рельєф, географічні зони, клімат. Основні напрямки сільського господарства. Переробна та харчова промисловість. Національний склад та віровизнання. Продукти харчування. Смакові продукти. Способи кулінарної обробки та їх характеристика. Найбільш характерні страви, способи оформлення та подачі Режим харчування та особливості культури харчування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
5 лабораторні заняття
1
2
3