Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Особливості національних кухонь народів країн Східної Європи, Прибалтики, Закавказзя, Середньої Азії

Дізнаємось

- умови життя, режим і структуру харчування народів світу,
- особливості приготування страв та кулінарних виробів у народів Європи, Азії, Ближнього Сходу, Америки, в арабських країнах.

Навчимось

- добирати асортимент страв для сніданків, комплексних обідів;
- складати меню для груп туристів різних національностей;
- використовувати нормативну документацію на виготовлення кулінарних страв;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
5 лабораторні заняття
1
2
3