Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

І Розділ. Вступ. Основи утворення тіста, випечених напівфабрикатів та виробів.

Дізнаємось

Про основи утворення тіста, випечених напівфабрикатів та виробів.

Навчимось

забезпечувати раціональну організацію роботи кондитерського цеху, користуватися технологічною документацією, передбачувати і уникати брак, художньо оздоблювати вироби, контролювати властивості, строки зберігання та реалізації виробів, правильно користування обладнанням.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
10
11
5 лекції
1
2
5 лабораторні заняття
1
2
3
4