Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

2.6 Організація банкету за столом з повним обслуговуванням офіціантами. Самостійна робота. Вивчити організацію підготовки та проведення банкетів з повною формою обслуговування.

Дізнаємось

Студенти повинні знати:
Характеристику банкету з повним обслуговуванням офіціантами, його організацію.

Навчимось

Студенти повинні вміти:
прийняти замовлення на проведення банкету з повною формою обслуговування, скласти меню до банкету, розрахувати кількість офіціантів, загальну довжину столів, кількість посуду, наборів, столової білизни

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12