Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

2.2 Послідовність подачі страв та напоїв. Способи подачі страв та напоїв. Подача продукції сервіс-бару(буфету). Правила подачі холодних страв і закусок, гарячих закусок. Самостійна робота. Навчитися працювати з підносом. Знати способи подачі страв і закусок, послідовність подачі. Вміти подати продукцію сервіс-бару, холодні та гарячі закуски. Рекомендувати алкогольні напої до страв, виробів.

Дізнаємось

правила подачі буфетної продукції, холодних і гарячих закусок,
правила рекомендації напоїв до закусок і страв

Навчимось

працювати з підносом;
подавати продукцію сервіс-бару, холодні та гарячі закуски;
рекомендувати алкогольні напої до страв, виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12