Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

2.1 Основні елементи обслуговування. Зустріч і розміщення гостей. Прийом та оформлення замовлення. Прибирання столів і заміна використаного посуду. Порядок розрахунку з відвідувачами. Самостійна робота. Знати основні елементи обслуговування, вміти приймати та оформлювати замовлення, проводити розрахунок з відвідувачами. Відпрацювати прийоми прибирання використаного посуду.

Дізнаємось

Про: техніку обслуговування гостей в ресторані: зустріч гостей; приймання замовлення та його оформлення

Навчимось

Зустріти гостя, правильно запропонувати меню, карту напоїв, прийняти замовлення;
збирати використаний посуд на піднос, двотарілковим і тритарілковим способами;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12