Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

1.2 Підготовка посуду, столових наборів, серветок, наборів для спецій та квіткових композицій. Сервіровка столу до сніданку, обіду, вечері. Самостійна робота. Відпрацювати методи полірування посуду, наборів. Варіанти складання серветок та квіткових композицій, підготовки наборів для спецій. Відпрацювати сервіровку столів.

Дізнаємось

Про:
правила і порядок підготовки спецій і приправ; зберігання і вимоги до якості спецій і приправ; правила і порядок підготовки квітів при складанні букетів, композицій; правила сервіровки до сніданку, обіду, вечері; методи і форми організації роботи офіціантів; організацію робочого місця офіціанта, роль метрдотеля в підготовці до обслуговування.

Навчимось

полірувати посуд, виконувати сервіровку столу до сніданку, обіду, вечері.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12