Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

РОЗДІЛ І ПІДГОТОВКА ДО ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ 1.1 Підготовка торговельного залу, розміщення меблів, отримання столового посуду, наборів, столової білизни, накриття столів скатертями. Самостійна робота. Вивчити основні види та прийоми розстановки столів, вимоги до столового посуду, наборів, столової білизни. Відпрацювати способи накриття столів скатертинами.

Дізнаємось

Як:
- готувати торговельний зал до обслуговування;
- розміщювати торгові меблі
- отримувати столовий посуд, набори, столову білизну.
- готувати посуд, набори, спеції до сервірування, виконувати сервіровку столу

Навчимось

Накривати столи скатертинами різними способами.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12