Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Калькуляція цін реалізації на І, ІІ страви

Дізнаємось

закріпити і сформувати вміння і навички по складанню плану-меню, розрахунків продажних цін на сировину і товари, складанню калькуляційних карток на холодні, 1,2, страви, розрахунків потреби в сировині і продуктах, згідно плану меню.

Навчимось

закріпити і сформувати вміння і навички по складанню плану-меню, розрахунків продажних цін на сировину і товари, складанню калькуляційних карток на холодні, 1,2, страви, розрахунків потреби в сировині і продуктах, згідно плану меню.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60