Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота № 5. Машини для просіювання борошна, для замісу і розкачування тіста. та для збивання кремів

Дізнаємось

Призначення, продуктивність, будову,принцип дії машин та механізмів борошняно-кондитерського цеху закладу харчування.

Навчимось

-працювати з технічною документацією машин,
-навичкам безпечних прийомів експлуатації машин та механізмів борошняно-кондитерського виробництва.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10