Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 9.Організація праці обслуговуючого персоналу в ЗРГ.

Дізнаємось

техніку обслуговування гостей в ресторані: зустріч гостей; приймання замовлення та його оформлення.

Навчимось

зустріти гостей в ресторані, розсадити за столиками, подати меню, прийняти замовлення, оформити його.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9