Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 7. Меню, його призначення, види.

Дізнаємось

Правила складання меню

Навчимось

Складати меню, враховуючи правила та методи роботи закладів ресторанного господаства.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9