Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 5.Підготовка торговельних залів до обслуговування: варіанти розташування меблів, отримання посуду, наборів і столової білизни, правила полірування посуду та наборів.

Дізнаємось

види торгівельних та допоміжних приміщень, їх розташування, обладнання, санітарні вимоги до мікроклімату торгівельних приміщень, правила складання замовлення на посуд, набори, столову білизну торгового залу.

Навчимось

підбирати обладнання, меблі, посуд для ресторанів, кафе, барів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9