Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 13. Правила подавання страв та напоїв 1. Проведення ділової гри «Технологічний процес обслуговування в ресторані»

Дізнаємось

правила, послідовність і технологію подавання закусок, страв, кондитерських
виробів, гарячих напоїв відвідувачам

Навчимось

обслуговувати гостей

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9