Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Правила подавання страв та напоїв

Дізнаємось

види, методи, форми обслуговування в закладах ресторанного господарства.,
 кваліфікаційні вимоги до персоналу, обов’язки метрдотеля, офіціантів.
 фірмовий одяг обслуговуючого персоналу.

Навчимось

основні елементи обслуговування, порядок прийому заказів, способи подавання страв, виконання розрахунку з гостем.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9