Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

5.1.2 Практична робота № 9 Технологічний процес виробництва страв та кулінарних виробів з борошна.

Дізнаємось

правила набути практичних навичок розрахунку норм закладки сировини для приготування страв і виробів з борошна з врахуванням кондиції сировини.

Навчимось

навчитися правил розрахунку норм закладки сировини для приготування страв і виробів з борошна з врахуванням кондиції сировини.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2