Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

5.1.5 Лабораторна робота № 24 Технологічний процес виробництва страв та кулінарних виробів з борошна

Дізнаємось

норми закладки сировини, її раціональне використання, організацію робочого місця, дотримання правил санітарії, гігієни, техніки безпеки, правил експлуатації обладнання, проведення бракеражу готових страв, оформлення та подачу згідно сучасних вимог.

Навчимось

Вести технологічний процес виробництва кулінарних виробів з борошна

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2