Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 4.10Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. К.: Кондор, 2006 р. (с. 250-264) 2. Архіпов В.В., Іванікова Т.В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. Навчальний посібник. К.: ІНКОС, 2007р. (с. 135-144) 3. Ткач ВІ.В., Пластун А.М. Технологія приготування їжі – практикум. К.: Центр навчальної літератури, 2004р. (с. 138-140)

Дізнаємось

Технологічний процес гарячих та холодних солодких страв, асортимент страв, особливості веденння технологічного процесу, оформлення страв, десертів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2