Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування страв з яєць та сиру.

Дізнаємось

Організацію робочого місця, послідовний процес приготування страв, зміни харчових речовин при механічній та тепловій обробці.

Навчимось

засвоїти знання з теми
5.1.2 поглибити і систематизувати асортимент напоїв
5.1.3 прищепити навички аналізу, уміння узагальнювати отриману інформацію.
5.2 Виховна:
5.2.1 виховувати у студентів високу культуру праці, естетичні творчі навики в роботі, художній смак, любов до обраної професії;
5.2.2 формувати почуття відповідальності за доручену справу, прийняті рішення;
5.2.3 сприяти самостійності у вирішенні завдань, вміння аналізувати;
5.3 Розвиваюча:
5.3.1 сприяти розвитку організаторських здібностей у студентів на основі придбаних теоретичних знань, практичних навиків

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2