Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

1.1.Класифікація процесів харчових виробництв , фізичні властивості тіл.

Дізнаємось

про класифікацію процесів харчових виробництв та про фізичні властивості тіл.

Навчимось

визначати зміни параметрів в залежності від виду процесу за класифікацією.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14