Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота № 2 Технологічний процес виготовлення бісквітного тіста. Асортимент виробів. Приготувати та подати: - тістечка «буше» з масляним кремом; - тістечка бісквітні фруктово-желейні; - тістечка бісквітні з білковим кремом

Дізнаємось

технологію приготування виробів з бісквітного тіста.
Розрахунок сировини згідно лабораторної роботи.

Навчимось

Дотримання техніки безпеки при виконанні лабораторної роботи.
технологію приготування виробів з бісквітного тіста.
Розрахунок сировини згідно лабораторної роботи.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5