Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки продуктів харчування.

Дізнаємось

про санітарно-гігієнічні вимоги до первинної та теплової обробки їжі; про вимоги до виготовлення кремових виробів і пиріжків у фритюрі.

Навчимось

аналізувати і робити висновки;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 практичні заняття
1
2
3
4
5