Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Гігієна освітлення, ґрунту, води.

Дізнаємось

санітарно-гігієнічні вимоги до освітлення, води у приміщеннях закладу ресторанного господарства. Види джерел освітлення. Властивості ґрунту та його гігієнічне значення, вплив забрудненого ґрунту побутовими і промисловими відходами на санітарний стан території закладу.

Навчимось

визначати доцільність використання різних джерел освітлення для приміщень закладів ресторанного господарства, вплив забрудненого ґрунту побутовими і промисловими відходами на санітарний стан території закладу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 практичні заняття
1
2
3
4
5